Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krusbärschutney

 
Skriv ut

En sötsyrlig chutney är ett gott tillbehör till fisk, kött och grönsaker men även till grytor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa och snoppa krusbären. Skala och finhacka löken. Blanda krusbär och lök i en kastrull tillsammans med sherryvinägern.
  2. Värm och tillsätt senapsfrön, grönpeppar, kanelstång, ingefära, socker och salt. Låt sjuda utan lock i ca 15 minuter, tills krusbären mjuknat och det blivit som en tjock kräm.
  3. Häll upp den varma chutneyn på glasburk och sätt på lock. Låt kallna. Chutneyn håller ca 2-3 veckor i kylen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.