Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krusbärskompott med glass

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Visst är det gott med krusbär! Det här receptet är så lätt och så väldigt gott...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Snoppa krusbären och koka dem med den kluvna vaniljstången i vatten på svag värme till bären är mosiga.
  2. Tillsätt sockret och koka till det löst sig. Smaka av och låt kompotten kallna.
  3. Rör glassen till den blir mjuk med 3-4 msk av purén. Servera glassen till kompotten.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • h-gomer 2 oktober 2008

    Det står att man ska hälla i sockret, men hur mycket står ingenstans. Det har du nog missat.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.