Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krusbärslikör

(1 kommentar)  
Skriv ut

Jag har en gigantisk krusbärsbuske som dignar av frukt. Saft och marmelad är givet men den här ska absolut testas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll bären i en glasburk med lock tex ett konserveringsglas.
  2. Fyll på med spriten och ställ mörkt och svalt en månad.
  3. Sila bort bären och tillsätt sirapen. Fyll på flaska.
  4. Glöm bort den några månader så smakar den underbart till kaffet.

Kommentarer (1)

  • vindrufs 1 september 2009

    Hej Jag undrar om man skall krossa krusbären?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.