Mmmm bara ett måste.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
En mycket god paj!
Har gjort denna två ggr och ALLA har gillat den jättemycket. Tack för ett bra recept!
Nu ringde min dotter och vill ha receptet på den supergoda krusbärspajen...ville bara tala om hur poppis den är..... Torparkäringen=Nitha
Det här ser gott ut! Men, skriv gärna dit hur länge pajen ska gräddas. Vad menas med de sista raderna ;"Vispa ägg"?
Vad menar du med sista raden "vispa ägg?". Och hur länge ska den gräddas? :D
En helt ok paj. Kul med något man kan göra av sina krusbär.
God men lite syrlig, tyckte vi. Men det beror nog på krusbären, de är ju inte riktigt mogna här ännu. Vi åt glass och vispad grädde till. Betyget blir en fyra från min familj. Lena
Jättegod och lagom syrlig!! Kommer att göra denna flera gånger... Bytte ut 1 dl vetemjöl mot fiberhavregryn och tillsatte knappt en msk socker i degen.
har precis bakat färdigt pajen och kommer på att jag inte vet om man kan frysa in den..! Vad tror ni? I värsta fall får jag nog göra det och se vad som händer... återkommer :)
MMmm, supergott! Blev ngt lös trots 25 min i ugnen men slank ner utan problem ändå =) . Nästa gång lägger jag på folie och låter den stå i ugnen några minuter till.¨ Serverade m vaniljvisp. En stark femma!!
Pajen blev mkt god! Jag testade att frysa in den, och det skulle jag inte ha gjort! Fyllningen sjönk ihop och blev bara 50% så "hög" som den skulle ha blivit om man hade serverat den nygräddad och misstänker också att den skulle varit mkt mer fluffig då... Men smaken var riktigt god! Rekommenderas helt klart!!
Hjälp! Jag vill använda detta receptet till en tillställning på torsdag och testbakade därför igår. Liksom en annan kommentar sa, blev min paj väldigt lös. Jag såg det när jag skulle ta ut den ur ugnen och lät den därför stå kvar 5-10 minuter längre med litet folie som skydd eftersom den var ordentligt brun. Jag tog sedan ut den och hoppades den skulle bli fastare när den svalnade, men tyvärr. Den var ätbar, men inte ok för gäster eftersom fyllningen bara rann när man försökte skära en bit. Har någon en lösning på mitt problem? Jag bor i USA så mina ingredienser kan vara något annorlunda. Vilken diameter har ni på er pajform - jag undrar om jag hade ett för tjockt lager fyllning? Tacksam för ideer.
Hej Jag vet inte vad som gått fel för er
Tack för ditt svar Lena. Hur stor är din pajform?
Den är normalstor
Jag menade alltså hur många centimeter om du mäter tvärsöver. Jag har själv några olika storlekar på pajformar, men "normalstor" för mig skulle nog vara 22 cm diameter och 2,5 cm djup.
Nu har jag mätt den och den är 22 cm diameter och 2,5 cm djup