Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda krustader med rödvinbärgelé och god ädelost

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smarriga små mumsbitar, superenkelt att fixa! Har även sett recept där det används brie och svart vinbärsgelé, låter lovande det med.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg en bit med gelé i botten på krustaden och sedan en liten bit ädelost. Gratinera i 3 minuter på 200 grader tills man ser att osten smält något. Servera.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mumsan 16 februari 2012

    Nu har jag testat med svart vinbärsgelé och brie, tro om inte det var ännu bättre!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.