Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krustader med räkor och svamp

 
  • Serverar: 4-8 portioner
Skriv ut

Något för buffébordet?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala räkorna.
  2. Ansa och skiva champinjonerna. Fräs dem i smör tills vätskan har kokat bort och smöret är klart. Rör i mjöl och späd med buljong och grädde. Koka stuvningen ca 5 minuter på svag värme. Smaka av med konjak, salt och peppar. Rör i räkorna och värm dem försiktigt.
  3. Häll stuvningen i förvärmda krustader och garnera med dillkvist. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.