- Serverar: 6 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Lättlagad och god smörgåstårta
Skaldjursfri
Instruktioner
- Blanda 3 dl gräddfil med majonnäsen, dela upp blandningen i tre skålar.
- Fyllning 1 leverpastej och bostongurka
Fyllning 2 tonfisk och finhackade ägg
Fyllning 3 rökt skinka
- Rör ner fyllningen i var sin skål, lägg ut två bröd och bred på den första fyllningen, lägg på bröd och bred på nästa osv.
- För att få en saftigare tårta är det en fördel att förbereda så här långt dagen innan.
- Garnering
- Blanda resten av gräddfilen med färskosten och bred på det på tårtan, på sidorna och uppe på.
Garnera efter eget tycke och smak
- Ät och njut //Kryddan
Publicerat den
14 juni 2010
Liknande recept
Skriv kommentar