Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddgrillade revbensspjäll

 
Skriv ut

Koka revbenen ca 20 min i lättsaltat vatten, slå av vattnet och låt spjällen svalna helt. När de är förkokta tar de inte så lång tid ute på grillen. En god kryddmix som räcker till flera gånger

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda kryddorna och gnid in köttet ordentligt, låt ligga svalt någon timme.
  2. Tänd grillen och låt dina gäster plocka med spetten medan du varmgrillar spjällen, skär upp längs benen och servera ett revben till var och en.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.