Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig färs- och pastagryta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott och mättande.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa och skiva purjolöken. Kärna ur paprikan och tärna den.
  2. Bryn matfettet lätt i en stekpanna. Lägg i färsen och bryn dem på ganska stark värme. Rör under tiden med en trägaffel så att färsen grynar sig lite. Tillsätt purjolök och paprika mot slutet.
  3. Dela tomaterna något. Tillsätt dem med spad, oregano, chilipulver, vitlök, salt och peppar. Späd med vatten och smula i buljongen. Låt grytan koka under lock 10-12 minuter. Rör om någon gång. Smaksätt eventuellt mera.
  4. Koka under tiden pastan. Låt den rinna av och blanda sedan ner den i färsgrytan.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • klockargarden 26 april 2008

    Gott och lättlagad gryta. Det här receptet kommar jag att använda fler gånger. Tack för receptet!

  • anpaella 1 december 2008

    Mycket gott recept. Det blir återkommande i vår familj.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.