Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig falukorv

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5-6 portioner
Skriv ut

Lyxig, lätt vardagskorv

Ingredienser

Instruktioner

Skiva falukorven, lägg i ungsform. Blanda ketchupen och kryddorna, blanda därefeter i grädden. sprid fetaost-tärningarna och oliverna över korven. Häll över gräddblandningen och toppa med riven ost. Gratinera i ugnen ca 25 min på 200 grader. servera med potatismos.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • saraisaksson 20 februari 2009

    Glömde skriva att jag hade 2 tärnade tomater uppe på korven också! Jättegott!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.