Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig gryta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

God och enkel

Ingredienser

Instruktioner

Stek köttet i margarin och lägg över det i en gryta. Strö över kryddorna och mjölet. Rör runt och häll på champinjonspadet och vattnet. Låt koka ca 20 min utan lock. Lägg i grönsakerna, grädden och creme fraichen. Koka upp. Servera med ris.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • vonne 13 april 2008

    God och lättlagad gryta, vi tog i mer av kryddorna för att få mer smak. Min dotter tyckte den var jättegod (hon är 4 år och väldigt kräsen =0}). Denna gör vi gärna om! Tack för receptet!

  • farmoringer 13 oktober 2008

    Full pott från mig och min gubbe. Var jättegott. Hoppade över svampen så jag tog lite mer vatten istället. Så hade jag i lite fond också...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.