Stek köttet i margarin och lägg över det i en gryta. Strö över kryddorna och mjölet. Rör runt och häll på champinjonspadet och vattnet. Låt koka ca 20 min utan lock. Lägg i grönsakerna, grädden och creme fraichen. Koka upp. Servera med ris.
God och lättlagad gryta, vi tog i mer av kryddorna för att få mer smak. Min dotter tyckte den var jättegod (hon är 4 år och väldigt kräsen =0}). Denna gör vi gärna om! Tack för receptet!
farmoringer13 oktober 2008
Full pott från mig och min gubbe. Var jättegott. Hoppade över svampen så jag tog lite mer vatten istället. Så hade jag i lite fond också...
God och lättlagad gryta, vi tog i mer av kryddorna för att få mer smak. Min dotter tyckte den var jättegod (hon är 4 år och väldigt kräsen =0}). Denna gör vi gärna om! Tack för receptet!
Full pott från mig och min gubbe. Var jättegott. Hoppade över svampen så jag tog lite mer vatten istället. Så hade jag i lite fond också...