Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig gubbröra på kavring

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det finns en rad olika recept på gubbröror. Här har vi valt att krydda med både persilja, dill och gräslök och för att få extra smak, en rejäl klick stark dijonsenap

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär ansjovisen i små bitar och hacka äggen. Finhacka löken. Rör samman ansjovis, ägg, lök och crème fraiche. Blanda ner senap, persilja, dill och gräslök. Peppra och salta, men var försiktig med saltet.
  2. Rosta kavringen. Klicka röran på kavringen och servera på en bädd av rucolasallad.
  3. Lycka till!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • LOLLOS_FAVORITER 18 juni 2010

    Hej Mia! Hittade ett enkelt recept på en midsommarsmörgås. Hr inte provat den en, men det verkar supergott med röra på rostad kavring. Kram Lollo

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.