Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig gulaschsoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 3 timmar
Skriv ut

Tar lite tid men ställ i kylskåpet och sätt på plattan nästa dag och den är lika god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka morötter, paprika och lök i små bitar och tärna köttet.
  2. Lägg köttet och paprikapulvret i en stekpanna och när det är brynt, lägg i grönsakerna och bryn lätt.
  3. Lägg i grönsakerna och köttet i en kastrull och tillsätt vattnet och buljongtärningarna. Låt koka upp.
  4. Lägg i tomatpurén och pressa i vitlöken. Krydda med salt och peppar.
  5. Låt koka i ca en timma. Rör om emellanåt.
  6. Tärna potatisarna och lägg i dem, låt koka i ca en halvtimma.
  7. Kolla så att potatisarna och köttet är färdiga.
  8. Köttet är färdigt när det nästan faller sönder. Om de inte är färdiga, koka en stund till.
  9. Servera gärna med vitlöksbröd.
  10. Ändra gärna efter vad ni tycker om! Lägg till, ta bort tills ni hittat eran favorit :)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.