- Serverar: 4 portioner
- Tid: 3 timmar
Skriv ut
Tar lite tid men ställ i kylskåpet och sätt på plattan nästa dag och den är lika god!
Instruktioner
- Hacka morötter, paprika och lök i små bitar och tärna köttet.
- Lägg köttet och paprikapulvret i en stekpanna och när det är brynt, lägg i grönsakerna och bryn lätt.
- Lägg i grönsakerna och köttet i en kastrull och tillsätt vattnet och buljongtärningarna.
Låt koka upp.
- Lägg i tomatpurén och pressa i vitlöken. Krydda med salt och peppar.
- Låt koka i ca en timma. Rör om emellanåt.
- Tärna potatisarna och lägg i dem, låt koka i ca en halvtimma.
- Kolla så att potatisarna och köttet är färdiga.
- Köttet är färdigt när det nästan faller sönder. Om de inte är färdiga, koka en stund till.
- Servera gärna med vitlöksbröd.
- Ändra gärna efter vad ni tycker om!
Lägg till, ta bort tills ni hittat eran favorit :)
Publicerat den
2 januari 2013
Liknande recept
Skriv kommentar