Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Gott och enkelt!:D

Ingredienser

Instruktioner

1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Skala och hacka löken. 3. Lägg margarinet i en stekpanna och värm tills margarinet är ljusbrunt. 4. Bryn färs och lök. 5. Tillsätt salt, kryddor, tomatpure och soja. 6. Strö mjölet över fäsen i stekpannan. Rör om noga. 7. Smaka av. Späd med lite vatten om färsen blir för tjock. 8. Skala och skär potatis och morötter i tunna skivor. 9. Koka potatis och morötter 5 min. 10. Smörj en ugnssäker form. 11. Bred ut potatis och morotsskivorna i ormen. 12. Bred köttfärsen över. 13. Skiva tomaterna och lägg ovanpå. 14. Grädda gratängen 10 min. 15. Strö över den rivna osten och grädda tills potatisen är mjuk ca ytterliggare 10 - 15 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.