Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig kokos- och rotsakssoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett recept från Allt om mat Variera soppan genom att mixa den lätt med mixerstav. Mixa den innan den späds med resten av vattnet. Servera frukt till dessert. Näringsvärde: Ca 404 kcal, 29 g fett, 7 g protein, 30 kolhydrater per portion.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs de otinade rotsakerna i oljan i en kastrull ca 5 min. Rör om då och då. Smula ner buljongtärningar, tillsätt currypasta och fräs under omrörning 2–3 min.
  2. Tillsätt kokosmjölk och vatten, koka upp och sjud soppan ca 15 min eller tills rotsakerna är mjuka. Späd ev soppan med vatten om den verkar för tjock.
  3. Garnera soppan med urkärnad strimlad pepparfrukt och koriander. Servera med brödkrutongerna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.