Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig mustig köttfärslimpa

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

En annorlunda köttfärslimpa med spännande smaker. Många ingredienser men det mesta är sånt man brukar ha hemma så bli inte förskräckta :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ströbröd med den kalla mjölken och låt den svälla i 10 minuter.
  2. Blanda sedan i alla de övriga ingredienserna i en skål. Forma till en limpa och lägg i en ugnsfast form.
  3. Placera på mittersta falsen i ugnen på 200 grader Klart efter c:a 1 timma
  4. Servera med grönsallad och klyftpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.