Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig myntachutney

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Chutneyn heter egentligen Poodna chatni, och kommer ifrån Indien. Går att servera till nästan alla rätter men passar ju såklart bäst till indiska eller andra asiatiska rätter.

Ingredienser

Instruktioner

1. Hacka myntabladen så att du får 4 msk. Krossa eller finhacka chilin. 2. Blanda allt till en sås. Smaka av med salt och sen är det färdigt att servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.