Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig smulpaj med mascarpone

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smulpaj med mera smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vetemjöl, socker, salt, curry och vaniljfrön från vaniljstången. Arbeta in smöret. Rensa bären och lägg i pajform. Fördela smulpajen över.
  2. Blanda macarponen med florsocker och citronsaft och srvera till pajen.
  3. Vinförslag: 99719 Moscato dÁsti Cascinetta 2007. Italien.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.