Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

kryddiga köttbullar med nudlar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Från ica.se

Ingredienser

Instruktioner

Ansa löken och skiva den tunt. Dela, kärna ur och hacka spansk peppar. Skala och riv ingefäran. Lägg hälften av löken och pepparhacket i en skål. Blanda ner ingefäran och pressa över vitlöken. Hacka hälften av koriandern och lägg i skålen. Blanda i färsen och ägget, krydda med salt och peppar. Forma färsen till ”bollar”. Koka upp buljongen och sojan. Sänk värmen och lägg i ”bollarna”. Låt sjuda på svag värme ca 8 minuter. Lyft upp ”bollarna” och koka sedan nudlarna i buljongen enligt anvisningen på förpackningen. Strimla pak choy och lägg ned den och ”bollarna” i buljongen när nudlarna är klara. Garnera med resten av koriandern, salladslöken, spansk peppar och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.