Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddiga korvar på lök- och tomatbädd

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bästa korven är Änglamarks Chorizo. Bäst i smaktester i ICA kuriren

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225º. Skala och skiva löken. Halvera hälften av tomaterna, låt resten vara hela. Blanda lök, tomater och olja i en ugnssäker form. Salta och peppra. Tillaga mitt i ugnen ca 15 min. Sänk ugnsvärmen till 175º. Picka korven med en gaffel. Strö sockret över tomat- och lökblandningen. Lägg på korvarna. Tillaga ytterligare ca 15 min. Ringla över balsamvinäger. Garnera med persiljeblad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.