Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddiga revbensspjäll

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Hett och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Spareribs: Blanda soya och riven ingefära i en stor fryspåse. Marinera spjällen i några timmar (eller över natten). Rör ihop alla ingredienser till glazen. Pensla spjällen med glaze och grilla dem i ugnens långpanna, 225º C i ca 45 minuter (vänd dem efter halva tiden). Pensla under grillningen tills glazen tar slut.
  2. Tjockskurna revbensspjäll marineras på samma sätt. De läggs med den beniga sidan upp i ugnens långpanna och grillas i 175º C i ca 1½ timme (vänd spjällen efter ca 30 minuter). Glazen penslas över köttet några gånger under de sista 30 minuterna i ugnen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.