Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddigt fröknäckebröd

 
Skriv ut

Lär dig göra ditt eget knäckebröd.

Ingredienser

Instruktioner

1. Värm ugnen till 150 grader. 2. Blanda alla ingredienser utom flingsalt och frön. 3. Rör samman till en gröt och klicka ut smeten på en bakplåt klädd med bakplåtspapper. 4. Lägg ytterligare ett bakplåtspapper ovanpå knäckesmeten och kavla ovanpå pappret så att smeten trycks ut till en tunn platta. 5. Ta bort det övre bakplåtspappret och toppa med lite flingsalt samt blandade frön, exempelvis solroskärnor och krossade linfrön. 6. Grädda i mitten av ugnen i ca 40 minuter eller tills brödet fått fin färg. 7. Låt kallna och bryt sedan i mindre bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.