Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddjärpar med grekisk yoghurtdipp

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabb lagad och enkel att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg färsen i en bunke, pressa i vitlöksklyftan och rör i sambal oelek, salt och vatten. Forma färsen till järpar (avlånga köttbullar). Stek dem i olja i en stekpanna på medelvärme ca 8-10 minuter, rulla runt dem då och då.
  2. Yoghurtdipp: Blanda gräddfil med dillen och pressa i vitlöksklyfta Smaka av med salt och peppar. Skala och riv moroten, vänd ner i gräddfilen.
  3. Servera med ris och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.