- Serverar: 6 portioner
- Tid: 2 timmar 30 minuter
Skriv ut
Detta är en rätt som ska tillagas i två steg under två dagar.
Resultatet låter inte vänta på sig. Himmelskt god
Instruktioner
- Dag 1:
Sätt ugnen på 150 grader
Salta oxfilén. Bryn den runt om i smör och olja i en het stekpanna.
- Lägg över filén på en ugnsplåt och stick in en stekterm. i mitten av köttet. Stek tills innertemp. Är 55 grader. Linda in filén i alu-folie.
Ställ in i kylen.
- Dag 2:
Sätt ugnen på 150 grader.
Rör ihop honung och de grovstötta pepparsorterna och saltet.
- Skeda blandningen över oxfilén tills det täcker ovansidan och sidorna. Ställ in i ugnen och värm tills innertemp. är 55 grader.
Ta ut och skiva i tunna skivor
- Servera gärna med Fransk potatisgratäng
Publicerat den
11 juli 2011
Liknande recept
Skriv kommentar