Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddstak potatissallad

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

En jättegod potatissallad med mycket smak ursprungligen från Libanon.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen i en stor kastrull på medelstark värme i ca 20 minuter tills den är mjuk, men fortfarande fast i konsistensen. Slå av vattnet och ställ åt sidan. Blanchera bönorna i kokande vatten ca 2 minuter tills de är klargröna och nätt och jämnt färdigkokta. Slå av vattnet och ställ åt sidan.
  2. Dressing: Vispa ihop samtliga ungredienser ca 2 minuter tills allt är väl blandat. Servera salladen varm eller kall.
  3. Häll över dressingen högst 5 minuter före serveringen, tillsätts den tidigare missfärgas salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.