Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddstark indisk lammcurry

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

God!

Ingredienser

Instruktioner

Hacka och bryn löken. Ta upp från stekpannan Bryn köttet tillsammans med kryddnejlika, curry, chili, vitpeppar och salt. Späd med vatten. Lägg tillbaka den frästa löken tillsammans med tomater (skurna i klyftor) eller burktomater, lagerblad, kardemumma, kanelstång och paprika skuren i bitar. Låt alltsammans puttra tills köttet känns mört (ca 30 - 40 minuter). Späd eventuellt med mer vatten om det blir för torrt. Servera med ris, gräddfil och ev skivade bananer.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.