Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddströmming

(1 kommentar)  
Skriv ut

Finns väl på alla julbord eller hur?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa och skölj strömmingen men låt ryggbenet sitta kvar. Lägg strömmingarna i en bunke.
  2. Blanda samman ingredienserna till lagen och häll den över strömmingen. Låt den stå kallt 1 dygn.
  3. Ta upp strömmingen och låt den rinna av.
  4. Gör i ordning kryddblandningen och varva den med strömmingen i en kruka.
  5. Lägg på en tyngd och ställ kryddströmmingen kallt 5-6 dygn för att mogna.
  6. Servera som smörgåsrätt eller med kokt potatis.

Kommentarer (1)

  • dancer43 19 augusti 2012

    Hittade detta i Matklubben.se Detta är en bra sida att vara medlem på, det är gratis o man kan söka på all mat. Kommer flera privata.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.