Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig kycklinggratäng

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Helt otroligt gott, smakrikt och krämigt! Går dessutom jättesnabbt att göra!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tag bort skinnet från den grillade kycklingen. Rensa och skär köttet i mindre bitar. Lägg kycklingbitarna i en smord ungssäker form.
  2. Blanda crème fraiche, dijon, chilisås, basilika, dragon, vitlök, salt och peppar i en skål. Bred blandningen över kycklingen och strö på riven ost.
  3. Gratinera i 225 grader i ca. 15 min.
  4. Servera med ris och en blandsallad.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Heisjo 20 februari 2009

    Jättemånga smaker som gifter sig underbart med varandra!! Vi använde 1 kyckling och det räckte endast till 2 vuxna och ett barn. Skulle tro att vi äter som en normal familj. Rekommenderas varmt som fredags middag!!

  • kernil 28 februari 2009

    Jättegod och krämig gratäng. Kommer vi definitivt att äta fler gånger. Passar bra när man äter enligt GI-metoden

  • madelajjn 4 mars 2009

    denna var riktigt smaskig! kommer jag definitivt göra fler gånger!

  • Barnarp 20 mars 2009

    Har gjort denna gratäng några gånger. Den är verkligen uppskattad både som barn och vuxen. Framförallt så är det ett stort plus att den är så smidig att göra.

  • Gul13 17 augusti 2009

    Tack för ett väldigt gott recept. Jag tog dock halften creme fraiche och hälften matlagningsgrädde och det blev riktigt riktigt gott. Serverade med ris och broccoli. En femma från oss.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.