Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättegod kycklingpaj att bjuda på.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman pajdegen, låt vila 30 min i kylskåp. Skär kyckling i småbitar. Strimla purjolöken och paprika, häll av svampspadet, spara det.
  2. Fräs svamp, purjolök och paprika i smöret. Strö på vetemjölet och rör om. Späd med grädde och svampspad. Krydda med salt, peppar och paprikapulver. Koka i ca 5 minuter.
  3. Tryck ut pajdegen i en pajform ca 23 cm i diameter. Nagga botten med en gaffel. Förgrädda i ca 10 minuter 200 grader.
  4. Blanda ner kycklingköttet i stuvningen. Häll i pajskalet. Grädda i 200 grader i 20 min.
  5. Smaklig måltid// Annica

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • gottgris 19 september 2010

    supergod

  • PrettyJonna 19 augusti 2011

    Denna pajen va riktigt god! :D

  • isab1l 25 augusti 2015

    Supertråkigt, smaklöst tyvärr

  • Katrine82 24 april 2017

    Tycker denna är riktigt god. Har gjort den flera gånger. Att bara göra stuvningen och äta med annat tillbehör funkar också.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.