Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig paj med persika och mango

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Vad sägs som en krispig, krämig och söt paj som är supersnabb och vem som helst kan slänga ihop? Bra va? Testa då denna sommardröm

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader varmluft. Mixa digestivkexen till ett fint pulver, smält smöret och blanda ihop alla ingredienserna till bottnen. Tryck ut i en form (rund 23 cm) och grädda mitt i ugnen i 12 minuter.
  2. Vispa ihop vaniljpulvret, grädden, mjölken och vaniljaromen till en jämn smet. Låt den stå svalt i ca 10 minuter.
  3. Häll av sockerlagen från persikorna och dela dem i mindre klyftor.
  4. Häll upp marmeladen och vatten i en kastrull och rör om tills marmeladen har löst upp sig.
  5. Bred ut vaniljkrämen i pajskalet, fördela persikoklyftorna i krämen och häll sedan över gelén. Låt stelna i kyl i ca 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.