- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 6 timmar 20 minuter
Skriv ut
Efterrätt som jag testade på mina kompisar vid senaste tjejfesten och de sa att det var den godaste glassen de ätit - själv tycker jag att det var för söt........
Instruktioner
- Sjud äggulor, strösocker och kondenserad mjölk till en kräm i en kastrull. OBS!!! Får ej koka!
- Rör ner vaniljsockret och låt svalna. Rör om då och då.
- Vispa grädden till ett slätt skum och rör ner i den avsvalnade smeten.
Häll det i en burk med lock och frys i minst 6 timmar, gärna över natten.
- Jag vispade grädden så pass mycket att den stannade kvar på samma ställe i bunken när jag vände upp och ner på den.
- Lägg upp glassen och garnera med ca 1 tsk pistagnötter på varje portion och garnera med en topp av mynta eller citronmeliss.
Publicerat den
28 februari 2009
Liknande recept
Skriv kommentar