Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kumminstuvad vitkål och köttfärsbiffar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kummin och vitkål är en god kombination.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bort rotstocken och strimla vitkålen.Koka kålen i lättsaltat vatten ett par minuter.Låt kålen rinna av i durkslag.
  2. Fräs finhackad purjolök med smör i en kastrull.Späd med mjölk och red av med majsstärkelse löst i vatten.Vänd ner kålen och smaka av med grovt mortelstött kummin och hackad timjan.Sjud allt ett par minuter,salta och peppra.
  3. Blanda ströbröd med vatten, kalvfond och ägg. Arbeta i köttfärsen, salt och peppar. Forma och stek 4 eller 8 pannbiffar i lika delar smör och rapsolja. Servera kålen och biffarna med kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.