En stark rätt som passar perfekt som fredagsmiddag för dem som inte vill lägga en massa pengar på dyra ingredienser. En av mina favoriter som säkerligen kommer passa dig också!
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Vilken typ av chilisås använder du? En het chili med frön i eller en vanlig mild typ heinz på flaska? //Pelle
Använder mig av en vanlig sweet chilisås bara. Men vill man ha rätten starkare så funkar det med en het chilisås så länge man smakar av så det inte blir för starkt. =)
Hur kan man sätta buljongtärning när man inte har någon vätska i pannan? Flytande ämnen kommer ju senare.
Det är bara försöka blanda den i oljan i pannan, funkar superbra, bara göra en grop i mitten av pannan där man flyttar på kycklingen och det och låter tärningen blandas i oljan. Annars kan du självklart vänta med tärningen tills du blandat i de andra ingredienserna om du tycker det känns lättare, men jag själv tycker det är lättare blanda den i oljan. :)
Otroligt gott! Blev dock att tillsätta dubbelt med chilisås, sjukt bra no the less.
grymmt gott!!
Den här var supergott! Istället för sweet chilisås hade jag i en tesked sambal oelek och lade till extra grönsaker som broccoli och morötter! Tack för ett gott recept!