Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kybyn (Pirog från Litauen)

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Såg den här rätten på TV, sen hittade jag receptet på nätet... fast jag fick översätta från Holländska... :-)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser till degen och låt jäsa 1 timme. Kavla ut små rundlar (ca. 15 cm stora).
  2. Finhacka sedan köttet och alla ingredienser till fyllningen,blanda ihop och krydda med salt o peppar. Lägg en dryg matsked fyllning på varje degrundel och vik ihop på mitten, nyp sedan ihop kanterna fint. Gör ett litet hål på ovansidan av varje kybyn och pensla med uppvispat ägg. Grädda i 200 grader ca. 20 minuter eller tills dom har fått fin färg.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kestas 23 november 2009

    mums

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.