Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig gryta med kycklingfärs och ananas

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Väldigt snabblagad rätt med asiatisk smak. Thaibasilika har en sötare smak än den vanliga och med spetsiga blad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek currypasta i olja i en kastrull tills pastan lösts upp i oljan. Tillsätt kycklingfärs och stek under omrörning. Tillsätt ananas, limeblad, kokosmjölk, socker och fisksås.
  2. Koka upp och sjud på svag värme 4-5 minuter, tills kycklingen är genomstekt. Dra av från värmen och tillsätt chili och bladen från thaibasilikan.
  3. Servera grytan med kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.