Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God gryta som jag fått av en vän.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i bitar, låt ligga svalt i marinaden i minst en 1 timme, gärna längre. Bryn löken i olja i stor panna eller wok så den blir mjuk, men inte får för mycket färg. Bryn kycklingen. Häll över cocosmjölken, lägg i buljongtärningen och låt koka på svag värme tills kycklingen är klar. Lägg i paprikan och låt koka i ytterligare ca 5 minuter tills den är mjuk. Smaka av såsen med mera kryddor vid behov.
  2. Servera med ris och sallad. Nötter av olika sort och krossad ananas i separata skålar är fint att duka med , tycker jag.
  3. Lycka till och smaklig spis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.