Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thaigryta med kyckling, ananas och mynta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Om du följer detta recept, uppfyller rätten kriterierna för nyckelhålsmärkningen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka vitlöken. Strimla kycklingen. Ansa, skölj och strimla purjolöken.
  2. Bryn kycklingstrimlorna i rapsolja, tillsätt vitlök och röd curry och låt det fräsa med i en halv minut. Låt ananasen rinna av men spara spadet. Tillsätt ananas, kokosmjölk, ananasspad, limeblad och hönsbuljong. Låt det koka sakta i 7-8 minuter. Tillsätt purjolök och sugarsnaps och låt det koka i 2-3 minuter. Strö över hackad mynta.
  3. Servera thaigrytan med jasminris och isbergssallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.