X

Kyckling bacon recept

Laddar...
Din sökning gav 987 träffar
Kycklinggryta med bacon och papri..

En av de godaste kycklinggrytor jag har ätit! Receptet kommer ursprungligen från Rachel Ray men jag har modifierat det lite och lagt till lite saker. Lyxig vardagsmat. Går supersnabbt att göra.Kycklinggryta i ugnen med bacon o..

En gryta med kombinationen kyckling-bacon som inte är helt fel, god gryta som kan serveras med potatis, ris eller varför inte enbart med en sallad som då blir ett LCHF recept.


Kycklingpasta med bacon

Vardagsenkel men samtidigt lite festlig gratäng. Varieras enkelt med olika grönsaker tex paprika, tomater eller bladspenat.
Lchf - kycklinggryta med bacon oc..

Vi äter denna med Indisk blomkål till och övriga familjen har fullkornspasta, ris eller ugnsstekt potatis till.. När vi åt denna gryta idag konstaterade vi att den är så god att egentligen behövs i..


Carinas kyckling- och baconpaj

Första gången jag blev bjuden på denna goda paj var det bara bacon i. När jag gjorde den själv, tog jag i kycklingbitar också, och se, den blev ännu godare!Kycklingpaj med champinjoner, tom..

Slängde ihop det här på en höft och blev väldigt lyckat! Så ta en del av måtten i receptet med en nypa salt, speciellt där det står ca, då kan ni välja själv om ni vill öka eller minska, titta iställe..