Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling och broccoligratäng

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Mycket god och "rik" gratäng.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka broccolin enligt anvisningarna på förpackningen och täck sedan botten på en ungfast form. Fyll på med urbenad kyckling, knaperstekt bacon och smörfrästa champinjoner.
  2. Koka upp grädden. Lägg i buljongtärning och ädelost och låt smälta. Rör i crème fraiche. Häll såsen över kycklingblandningen och gratinera i ugnen i 225C i cirka 20 min.
  3. Serveras till bandspagetti / fettuccine / tagliatelle

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.