Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med cashewnötter på thailändskt sätt

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Enkelt o snabbt gjort. Dessutom älskade ungarna det.

Ingredienser

Instruktioner

1. Fräs vitlöken i olja, lägg sedan i kycklingen och stek på hög värme i ca 3-4 minuter. 2. Tillsätt övriga grönsakerna i woken/stekpannan och fräs dem hastigt tillsammans med kycklingen. 3. Tillsätt oystersås, vatten, thaisvampsås och socker. 4. Lägg till sist i cashewnötterna och garnera med torkad thaichili. Servera med ris eller nudlar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Sinnika 15 augusti 2011

    Mycket gott gjorde rätten för 8 pers. Köpte osaltade och orostade cashewnötter och rostade i panna själv. Ditt recept blev supergott! MVH Sinnika

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.