- Serverar: 4 portioner
- Tid: 2 timmar
Skriv ut
En härlig medelhavsinspirerad rätt. Grönsakerna kan varieras efter säsong.
Instruktioner
- Blanda ingredienserna till marinaden. Häll i dubbla plastpåsar. Lägg i kycklingen och låt ligga i kylen 1 timme. Vänd då och då.
- Skala och skiva potatis, lök, zucchini och aubergine. Skär tomaterna i bitar. Varva allt i en långpanna. Pressa över vitlöken. Ringla över olivolja och krydda. Lägg den marinerade kycklingen ovanpå grönsaksbädden. Tillaga mitt i ugnen i ca 30 min tills kycklingen är genomstekt. Färdigt att servera.
Publicerat den
5 augusti 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Detta är min paradrätt. Så enkel och så god! Jag brukar lägga in potatis och lök 10-15 min före för att få de mer ugnsstekta, samt servera med mango chutneysås (mango chutney & gräddfil eller grekisk/turkisk yoghurt).