Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God och lättlagad rätt som även funkar jättebra med fläskfilé. Rätten i sig passar utmärkt för den som äter LCHF. Äter man inte LCHF är den jättegod med pasta, gärna penne eller dyl där såsen fastnar inuti. Praktiskt är att koka pasta, breda ut i en form och sedan lägga grytan över.

Ingredienser

Instruktioner

Strimla kycklingfilén, bryn i stekpanna och salta och peppra. Skiva champinjoner och purjolök och bryn i matfett. Blanda kyckling, svamp och purjolök i en gryta eller kastrull. TIllsätt crème fraîche, grädde, sherry, gorgonzola och buljong/fond. Låt koka sakta i ca 10 minuter tills osten smält helt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.