Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med gorgonzolakött

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Grym fredagsrätt. Färdig på 20 min. Har aldrig träffat någon som inte älskat denna enkla festrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att sätta på pastan. Därefter strimla och stek köttet i olja. Krydda med salt, peppar, vitlök och citron.
  2. Medan köttet steker, koka upp creame fraichen. Lägg i gorgonzola och buljong och låt koka ihop.
  3. När kött, pasta och sås är färdigt, lägg upp pastan på ett sort fat, lägg på köttstrimlorna och häll över såsen. Njut!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Heisjo 16 november 2008

    Mums! Använde kyckling och det passade utmärkt då det blir så saftigt. Rekommenderas varmt att prova!!

  • Granfot 5 januari 2009

    Tack för ett ruggigt gott recept! :) Gjorde med Oxfilé och färsk tagliatelle, rekommenderas starkt!

  • AnnaStahl88 6 mars 2009

    Åååhåhåå, nu har vi just ätit den här rätten middag och det här fick garanterat högsta betyg av oss alla! Det kommer definitivt att hamna i receptpärmen och kommer att ätas många gånger till! Tack för att topprecept!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.