Finstrimla kycklingfiléerna på en egen skärbräda.
Hetta upp en panna med smör och stek strimlorna.
Lägg i paprika och majs när kycklingen nästan är klar, rör om och ha i kryddblandningen. Ta av från värmen och låt svalna.
Smöra två naanbröd och fördela kyckling, paprika och majs på dem.
Lägg på ost, två naanbröd och grilla i bordsgrill eller stek i panna. Skiva bröden och servera.
Vi gjorde det här i fredags då vi tyckte att det var enkelt att bara laga lite plockmat. Vi gjorde även raita till (mix från Santa Maria). Blev superbra. Vi använde klämgrillen.
cittaprazama21 november 2008
Detta är jättegott...ladde upp en bild till receptet från hemsidan.
Vi gjorde det här i fredags då vi tyckte att det var enkelt att bara laga lite plockmat. Vi gjorde även raita till (mix från Santa Maria). Blev superbra. Vi använde klämgrillen.
Detta är jättegott...ladde upp en bild till receptet från hemsidan.