Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade naanbröd med kyckling

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott och enkelt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finstrimla kycklingfiléerna på en egen skärbräda. Hetta upp en panna med smör och stek strimlorna.
  2. Lägg i paprika och majs när kycklingen nästan är klar, rör om och ha i kryddblandningen. Ta av från värmen och låt svalna.
  3. Smöra två naanbröd och fördela kyckling, paprika och majs på dem. Lägg på ost, två naanbröd och grilla i bordsgrill eller stek i panna. Skiva bröden och servera.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • LottaKi 9 november 2008

    Vi gjorde det här i fredags då vi tyckte att det var enkelt att bara laga lite plockmat. Vi gjorde även raita till (mix från Santa Maria). Blev superbra. Vi använde klämgrillen.

  • cittaprazama 21 november 2008

    Detta är jättegott...ladde upp en bild till receptet från hemsidan.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.