Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paprikagratinerad kycklingfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kycklinggratäng med bl.a. cashewnötter, prästost och grillade inlagda paprikor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Torka av kycklingfiléerna och lägg dem i en smord ugnssäker form. Salta och peppra.
  3. Paprikasås: Mixa paprikor, crème fraiche, timjan, persilja, cashewnötter och prästost i en matberedare med kniven monterad.
  4. Bred paprikasåsen över kycklingen och gratinera mitt i ugnen i ca 25 minuter.Servera med sallad och kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.