Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med ugnsbakad potatis

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Underbart god gryta, dock full med kalorier.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kycklinfilén strimlas och läggs i en ugnsfast form. Blanda samman grädde och crème fraiche med den franska löksoppan (pulver), slå blandningen över kycklingen.
  2. Sätt ugnen på 175 grader. Stek under tiden bacon knaprigt, lägg upp det på hushållspapper, så att fettet sugs upp.
  3. Lägg bacon och riven ost på kycklingen och grädda tills osten fått lite färg, 40-60 min.
  4. Skär potatis i klyftor och koka halvfärdiga. Lägg över dem på en plåt och pensla med lite smör. Låt dem bli färdiga i ugnen.
  5. Servera valfria grönsaker till.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • ewot 19 september 2008

    Hur mycket av ingridienserna skall man ha. Och hur länge i ugn

  • bebble 20 september 2008

    1 kycklingfilé per person grädde och creme fraiche ca 3 dl av varje eller efter hurmycket sås du vill ha i ugnt ca 40-60 min,

  • bebble 20 september 2008

    1 kycklingfilé per person grädde och creme fraiche ca 3 dl av varje eller efter hurmycket sås du vill ha i ugnt ca 40-60 min,

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.