- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut
Underbart god gryta, dock full med kalorier.
Instruktioner
- Kycklinfilén strimlas och läggs i en ugnsfast form.
Blanda samman grädde och crème fraiche med den franska löksoppan (pulver), slå blandningen över kycklingen.
- Sätt ugnen på 175 grader.
Stek under tiden bacon knaprigt, lägg upp det på hushållspapper, så att fettet sugs upp.
- Lägg bacon och riven ost på kycklingen och grädda tills osten fått lite färg, 40-60 min.
- Skär potatis i klyftor och koka halvfärdiga. Lägg över dem på en plåt och pensla med lite smör. Låt dem bli färdiga i ugnen.
- Servera valfria grönsaker till.
Publicerat den
19 september 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Hur mycket av ingridienserna skall man ha. Och hur länge i ugn
1 kycklingfilé per person grädde och creme fraiche ca 3 dl av varje eller efter hurmycket sås du vill ha i ugnt ca 40-60 min,
1 kycklingfilé per person grädde och creme fraiche ca 3 dl av varje eller efter hurmycket sås du vill ha i ugnt ca 40-60 min,