X

Kyckling i lergryta recept

Laddar...
Din sökning gav 30 träffar


Rabarberkyckling allt i ett lergr..

En härlig ny smakupplevelse där rabarberns syrlighet går ihop med koriander och ingefärskryddningen i gräddens mildhet och bildar en smak med lite exotisk känsla. De härligt saftiga filébitarna ihop ..Marinerad baconkyckling

En rätt som passar både till vardags och fest. Bra då man gör i ordning allt i förväg och sen bara behöver sätta in det i ugnen en timme innan man ska äta.


Spiskumminkyckling allt i lergryt..

En idé som blev otroligt lyckad. Både potatis och kyckling var underbara. Broccolin perfekt. Såsen var drömlikt god. Med allt tillsammans måste jag säga att det var en av mina bästa påhitt! Mild ..

Vinkokt kyckling i lergryta

Bara att ösa ihop – sen sköter ugnen resten. En väldigt enkel och god gryta för lata dagar. Sätt gärna på grytan på låg värme på morgonen – så står den klar när du kommer hem.


Pulled chicken i lergryta

Så gott, så enkelt och så uppskattat. Kan varieras i oändlighet, passar både till vardag och till fest. Med pitabröd, baguette, hamburgerbröd, eller bara en klyftpotatis och en härlig sallad.Pulled chicken Creole

Välj tillagningssätt efter vad som passar dig bäst. Lergryta, stekgryta eller gör en "egen stekgryta" genom att täcka en ugnsform med folie. Om du använder stekgryta av gjutjärn utan beläggning så fly..
Saffransbröst med rismix i lergry..

Detta påhitt blev som en försvenskad paella i lergryta. Jag ville bara ha en lätt saffranssmak på den. Vill man ha mer saffranssmak så tar man 2 påsar. Kära hustrun som är lite skeptisk till saffra..


Mammas kyckling i lergryta
Mammas kyckling i lergryta

Jättegod och enkel kycklingrätt som jag tyckt om under hela min uppväxt och som mina barn nu jublar för. Kycklingen blir otroligt saftig och god i lergrytan.