- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
En god paj som man kan äta året om !
Instruktioner
- Blanda ingredienserna till pajdegen och tryck ut i en pajform. Nagga. Förgrädda 10-12 i 225 ºC. Sänk värmen till 175 ºC.
- Strimla kycklingen, hacka lök och vitlök samt rensa och förväll svampen. Fräs allt i en stekpanna tills kycklingen har fått fin färg och är genomstekt.
- Rör ihop en äggstanning. Lägg i fyllningen i pajskalet, häll över äggstanning och strö över riven ost.
- Grädda i nedre delen av ugnen, 30-40 min.
Publicerat den
8 augusti 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Tack så mycket. Det var en god paj.
helt underbart god paj! gjorde inte riktigt som i receptet, uteslöt persilja och gjorde en lite magrare deg med kesella. men ändå såååå god!
La till lite creme fraiche till kycklingen, det gjorde pajen lite krämigare
Suveränt god paj! Enkel att göra också eftersom man steker allt på en gång.
God, men fyllningen behöver salt och vitpeppar. Även äggstanningen behöver kryddas så stryk EV svartpeppar och paprika.