Kyckling med ris recept

Laddar...
Din sökning gav 4272 träffar

Jägarens kyckling (Pollo alla cac..

Detta recept fick jag av min f.d.svärmor på Sicilien,det finns så många olika recept till denna rätt, men jag älskade hennes mat så detta är det sätt hon tillagade den på, jag har modefierat den lite ..


Teriyakikyckling med purjo och pa..

Teriyakisås gillar jag verkligen! Blir liksom lite "kola-seg". Grönsakswoken till kycklingen passar utmärkt. Det är inte nödvändigt att trä filéerna på spett, du kan steka bitarna som dom är också.


Kung Pao-kyckling

Kung Pao är en rätt som ursprungligen kommer från Szechuanprovinsen i västra Kina. Detta är en västerländsk version av receptet- anpassa själv mängden kryddor. Szechuanpeppar kan med fördel läggas til..Roquefortfylld kycklingfilé inlin..

Här kommer ett recept från min käre vän Tommy som jag nu delar med mig till er. Han bor i Spanien och är väldigt duktig på matlagning! Istället för vanligt ris hade jag blomkålsris då jag äter enli..

Mustig kycklinggryta

1. Skär kycklingfiléerna i bitar och fläsket i tärningar. Skala och grovhacka löken och vitlöken. 2. Stek kyckling och fläsk i 1/2 msk smör i en stekpanna tills det får färg. Lägg över i en gryta. Fr..
Het mexikansk kycklinggryta (Poll..

En god rätt, som jag kommer ihåg sen barnsben, när jag var i Mexico som vuxen frågade jag kokerskan om recepten,så var så goda. p.s.Julia arbetade som kokerska i vår familj i över 30 år, en underbar ..