Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ganska het i smaken.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg fileerna i en smord ugnsfast form. Krydda med salt o peppar. Skär två tvärsnitt i varje filé, späcka med soltorkade tomater, toppa sedan med grön pesto. Blanda grädde, creme fraiche, sambal oelek, chutney och ringla såsen över fileérna. Grädda i ugn ca 35-40 min, tills kycklingen känns klar. Servera med pasta eller ris.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • wivson 27 september 2009

    Supergod kyckling! Vi har serverat denna kyckling på vår söndagsbuffé i dag (Solviks folkhögskola) och den blev succé!

  • Skyline 25 januari 2010

    Tack för ett kanonbra recept! En absolut favorit i den här familjen. Solklar femma från mig!

  • maggu01 6 oktober 2010

    Hur gott som helst... och lättlagat.

  • saxa 26 maj 2012

    Mycket god! Vi använde oss av egengjord pesto utan vitlök samt att vi gjorde en egen kryddad crème fraîche pga allergi. Ändå gudomligt god.

  • Sickan81 12 mars 2013

    Väldigt gott! Gjorde med kyckling till halva familjen och med qourn till de andra.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.